ELS NOSTRES SERVEIS

ASSESSORIA EMPRESARIAL
Som especialistes en assessorament fiscal, laboral i comptable a empreses de tots els sectors o grandàries. Dediquem la nostra experiència a ajudar-li amb les declaracions tributàries, la comptabilitat, gestió de nòmines i altres aspectes laborals.

ASSESSORIA A PROFESSIONALS AUTÒNOMS
Per als professionals lliures, realitzem les gestions relacionades amb la tributació, llibres, nòmines i contractació de col·laboradors. Així mateix, aportem suport en la gestió de la comptabilitat.

ASSESSORIA PER A PARTICULARS
Som experts en assessoria fiscal i jurídica per a particulars. Donem serveis per a les declaracions d'IRPF, demandes de divorcis, gestió de compra venda i lloguer d'habitatges, transferència de vehicles, assegurances, estrangeria i més.

ASSESSORIA PER A EMPRENEDORS
Si tens una idea de negoci i necessites treure-la endavant, podràs comptar amb el nostre suport per a l'inici de l'activitat, l'obtenció de finançament, comptabilitat, fiscalitat, recursos humans, legalitat, etc.

Equip:

Carme Dalmau i Bacardit

Mª Francesca Altés Cardell 

Iris Arisa i Dalmau

Josep Mas Soler

Francesc Badia Calsina 

Chaimae Al Helimi

Ana Maria López Olivera

Filosofia:

Identificar, analitzar i resoldre amb rapidesa i eficàcia els punts febles dels nostres clients. El nostre objectiu és detectar les necessitats dels client i avançar-nos en oferir la millor solució. No tenim impossibles, busquem la resolució més adequada als problemes que ens plantegin.